Reference | Kontakt | info@agmdesign.si

Reklamne table

 

Izdelujemo razne vrste reklamnih tabel. Table za poslovne prostore, usmerjevalne table, obcestne ali v stavbah, informacijske table, obvestilne in opozorilne table (v delavnicah in na gradbiščih). Izdelamo lahko enostranske, dvostranske, pritrjene na objekt ali samostoječe, osvetljene na različne načine, vseh velikosti in oblik.

 
  Izdelujemo jih iz različnih materialov kot so plexi, aluminij, alucobond, komatec in ostalih. Izdelujemo tudi tablice za notranje označevanje v objektih.

Napise na reklamnih tablah izvedemo s pomočjo samolepilne folije ali graviranja. Možno pa je na samo tablo tudi dodati 3d reklamni napis.
 
Reklamni panoji so primerni za oglaševanje v javnih prostorih, kjer se zadržuje veliko število ljudi. Obešeni na steno ali prostostoječi ščitijo plakat, ki podaja vaše reklamno sporočilo.

Izdelujemo tudi reklamna stojala, ki so lahko učinkoviti pospeševalci prodaje, saj izdelke posebej izpostavijo in jih v množici podobnih izdelkov naredijo opazne. Večja, prostostoječa stojala so primerna za izložbene prostore, predstavitve na sejmih ali v trgovskih centrih, manjša pa lahko postavite tudi na prodajni pult.

V naši ponudbi imamo tudi izdelavo zunanjih usmerjevalnih sistemov, ki so uporabni za označevanje in usmerjanje znotraj poslovnih con ali v večjih podjetjih in zavodih.

Reklamna tabla - reklamni totem

Reklamna tabla - reklamni totem

Reklamna tabla - reklamni totem

Reklamna tabla - reklamni totem

Reklamna tabla - reklamni totem

Reklamna tabla - reklamni totem

reklamna tabla

reklamna tabla in zastave

reklamna tabla stenska

reklamna tabla stoje?a

reklamna tablaKontaktni obrazec

AGM DESIGN d.o.o

Soteska pri Moravčah 3
1251 Moravče
Oseba odgovorna za prodajo:
Tanja Janžič
Tel: 041 411 417
E-mail: tanja@agmdesign.si

Direktor:
Andrej Gregorič
GSM: 051 349 763
E-mail: info@agmdesign.si
Matična številka: 2293439
ID za DDV: SI67484310

TRR: NLB SI56 023030256493088
TRR: SKB SI56 031041000416291